Køge museum åbningstider

Praktisk info – Museum Sydøstdanmark

Praktisk info

Hjertestarteren er tilgængelig i museets åbningstid. I porten til rådhuset ved siden af Køge Museum hænger en hjertestarter, der er tilgængelig hele døgnet.

Køge Museum – Museum Sydøstdanmark

På Køge Museum byder vi dig velkommen til debatudstillingen ‘Vølver, guld og guder’, der tager dig med på en tidsrejse tilbage til vikingetiden.

Oplev Jim Lyngvilds spektakulære portrætter af de 10 vølver i udstillingen Vølver, guld og guder på Køge Museum. for Her går fantasi, fakta og fortolkning går hånd i hånd

Køge Museum – Vølver guld og guder – VisitKøge

Køge Museum| Køge| købmandsgård | Vølver guld og guder

Åbningstider. 01 Jun 22 / 31 Aug 22. MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag. 10:00 – 17:00. LørdagSøndag. 10:00 – 15:00 · Faciliteter. Medbragt mad er tilladt.

Oplev Vølver, guld og guder på Køge Museum 2. december 2021 til 31. december 2023 Velkommen til gudernes verden! Med Vølver, guld og guder tager vi dig med på en rejse tilbage til vikingetiden og zoomer ind på den periode, hvor asatroen må vige pladsen for kristendommen. Overgangen fra den hedenske tro er en afsked med Thor, Odin og Loke og et goddag til Gud og de kristne ritualer. Centralt i udstillingen står designer Jim Lyngvilds 10 kvindeportrætter af Vølver. Se fx kultur- og kirkeminister Ane Halsboe-Jørgensen, skuespillerinde Ghita Nørby og sangerinde Sanne Salomonsen portrætteret som vølver.  

Entré og tider – KØS

KØS – Entré og tider

Kulturkort Køge; ODM (Organisationen Danske Museer); Børn I Byen (Børn under 18: gratis entré og en gratis plakat til værelset). Politiken …

Køge Museum – Discover Denmark

Køge Museum | Planlæg dit besøg i Køge med Discover Denmark

Museet rummer også en stor gratis legeplads som er åben for alle i museets åbningstid ligesom der er mulighed for at købe souvenirs samt kaffe/kakao og kage …

Køge Museum byder på historieoplevelser for hele familien. Det forholdsvis nyrenoverede museum lægger i dag lokaler til forskellige udstillinger med oplevelser for både børn og voksne. Museet rummer også en stor gratis legeplads som er åben for alle i museets åbningstid ligesom der er mulighed for at købe souvenirs samt kaffe/kakao og kage i museets butik. 

Åbningstider for Køge Museums Venner (Marie Holst C/o …

10. okt. 2022 — Find åbningstider for firmaet Køge Museums Venner (Marie Holst C/o Køge Museum) i Noerregade 4, 4600, Køge såvel som andre …

Museer åbningstider i Køge – FindAaben

Museer åbningstider i Køge | FindAaben

Museer åbningstider i Køge. 5 resultater. For øjeblikket åben. I nærheden af Køge. Skift til kortoversigt. Vallø Slot. Vallø Slot. Slotsgade 4,. 4600, Køge.

For øjeblikket åben for Museer afdelingers åbningstider i Køge og andre kontaktdetaljer som adresse, telefonnummer, webside.

Køge Museum – Køgenu.dk

Keywords: køge museum åbningstider