Straffe krydsord

STRAFFE – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

Vi fandt 36 løsningsforslag for ordet STRAFFE som du kan bruge til at løse din krydsord. Løsningen vil ofte været et synonym til STRAFFE.

Synonym for Straf – Synonymbog.com

Ordet straf bruges som regel i midten af ​​en sætning og udtales som det staves. Det kan også bruges i mere formelle sammenhænge. Straf forekomst i krydsord.

STRAFFE – Krydsord

Svar ✓ for STRAFFE i krydsord. Find de bedste svar ⭐ for at kunne afslutte ethvert type gådespil. Blandt svarene du finder er den bedste slå med 3 …

Svar ✅ for STRAFFE i krydsord. Find de bedste svar ⭐ for at kunne afslutte ethvert type gådespil

Synonymer for STRAFFE – Krydsord

Synonymer for STRAFFE

Liste over synonymer til det ord STRAFFE og 8 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

Liste over synonymer til det ord STRAFFE og 13 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

“straffe” og synonymer i krydsord

Straffe i krydsord og synonymer – Krydsord Bog

krydsord og synonymer med ordet “straffe”. Straffe. synonym för straffe og relaterede ord. Sla · Revse · Revse · Straffekast · Straffeslag. andre krydsord.

Alle krydsord og synonymer der bruger ordet straffe og find ud af, hvor ordet straffe bruges og synonymer i krydsord

STRAFFESPARK – tysk oversættelse – bab.la dansk-tysk ordbog

Oversættelse for ‘straffespark’ i den gratis dansk-tysk ordbog og mange andre tyske oversættelser.

STRAFE – dansk oversættelse – bab.la tysk-dansk ordbog

Am 7. Dezember 1781 wurde ihm die Restdauer der Strafe erlassen, und Berger segelte erneut nach Westindien, diesmal während der Jahre 1782 bis 1783 an Bord …

DR-vært måtte forsvare sig: »Det siger man da. Jeg skal i fitten …

1. nov. 2021 — Jeg skal i fitten og straffe noget jern« … træner 2-3 gange om ugen« og tilføjer »så det er jo ikke hver dag, fitten bliver straffet«.

Juridisk ordbog – Forklaringer på juridiske begreber og ord

24. jan. 2023 — sige, at en straf kan være gerningen adækvat. Afbestillingsret. retten til under visse betingelser at afbestille en ydelse eller et produkt.

Juridisk sprog er kendt for at være fyldt med ord og begreber, som ingen almindelige mennesker forstår. Få forklaringen på dem her.

Straf Synonym

Straf Synonym – Dansk Synonymer

Synonymer af Straf som Bod, Sanktion, Afbigt, Skadeserstatning, Soning, Klask, Vande ud, Pisk, Fængsel, Mulkt og mange andre …

Keywords: straffe krydsord