Thomas rode restaurant
Mit madliv: Thomas Rode – Copenhagen Food
Køkkenet har siden 1976 kun været i tre køkkenchefers varetægt. Michel Michaud (1976 – 1980), Daniel Letz (1981 – 1996) og Thomas Rode Andersen (1996 – 2014).
Historie & Kontakt – Kong Hans
Historie & Kontakt – Kong Hans
22. nov. 2013 — Han er oprindeligt uddannet kok på Fakkelgården og kommer direkte fra en stilling som køkkenchef på restaurant Sletten. Det er også blevet til …
Thomas Rode abdicerer som Kong Hans – Berlingske
Thomas Rode abdicerer som Kong Hans
20. sep. 2021 — Han er manden bag bestsellerne ‘Stenalderkost’ og ‘Palæo’, og i 18 år var han køkkenchef og direktør på Kong Hans Kælder.
Efter 17 år som køkkenchef på Kong Hans giver Thomas Rode ansvaret videre.
Thomas Rode Andersen: “Jeg har svært ved at forstå, hvorfor …
Thomas Rode Andersen: “Jeg har svært ved at forstå, hvorfor man tager leverpostej med til Mallorca eller bestiller en peberbøf i New York” – Euroman
Thomas har mad af michelin-kaliber helt under huden fra en lang karriere på nogle af de bedste restauranter. Sammen med Thilde har han skrevet bøger, medvirket …
Han er manden bag bestsellerne ’Stenalderkost’ og ’Palæo’, og i 18 år var han køkkenchef og direktør på Kong Hans Kælder. I dag arbejder den 53-årige kok Thomas Rode Andersen som selvstændig iværksætter med webshoppen rigtigmad.dk og fungerer sideløbende som kokkererende gymnastiklærer for voksne mænd – som han ynder at kalde sig selv – på Kurhotel Skodsborg. Vi har talt med ham om, hvor han henter take-away 1. januar, hvorfor han er vild med østrigske indvolde, og hvad han misunder ved japansk madnørderi.
Thomas Rode – Cold Hand Winery
1. apr. 2022 — Kok og iværksætter Thomas Rode er født i 1968 og uddannet kokkeelev fra forskellige restauranter i Sønderjylland. Han har arbejdet på flere …
Cold Hand Winerys udendørs oplevelsescenter “On Fire”
Interview: Mesterkok og iværksætter Thomas Rode
Interview: Mesterkok og iværksætter Thomas Rode – GastroFun.dk
Da offentligheden i sin tid fik øjnene op for Thomas Rode Andersen, var det fordi han var stjernekok på restaurant Kong Hans, et af Københavns absolutte …
Mød Thomas Rode, når vi stiller ham nogle personlige spørgsmål, og find ud af, hvilken kniv der er hans yndlings, og hvorfor råvarer ikke bare er råvarer.
Thomas Rode – Forfatterforedrag
Thomas Rode foredrag | Foredrag om mad, træning, ernæring og rejser
KøkkencheferRediger · Michel Michaud (1976 – 1980) · Daniel Letz (1981 – 1996) · Thomas Rode (1996 – 2014) · Mark Lundgaard (2014 – ) …
Thomas Rode holder aktuelle og vidende foredrag om mad, træning, ernæring og rejser. Forespørg nemt og uforpligtende på foredrag.
Thomas Rode: “Når jeg griller, er det en måde at finde tilbage …
Thomas Rode: “Når jeg griller, er det en måde at finde tilbage til fortiden på” | bobedre.dk
For gourmetkokken Thomas Rode er det at grille den mest autentiske måde at tilberede mad på, for den rå varme stiller andre krav til madlavning på grill, end hvad vi er vant til fra køkkenet. Mød ham her, og få hans bedste tip til at tage din grillmad til et nyt niveau.
Thomas Rode – Kaufmann
Thomas Rode
Thomas Rode
Kong Hans Kælder – Wikipedia, den frie encyklopædi
Keywords: thomas rode restaurant
